Retourneren

Wijze van retourneren:

Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. Voor ruiling of retournering gelden enkele voorwaarden.

 

Voorwaarden ruilen of retourneren:

 - Voldoet een ontvangen artikel niet aan je wensen en wil je deze ruilen of retourneren dan moet dit binnen 3 dagen na ontvangst via onze mail info@bikinirif.nl worden aangemeld. 

- Bij de eerste bestelling zijn de verzendkosten gratis. Indien een artikel geruild wordt zijn de verzendkosten voor het nieuw te versturen artikel voor rekening van de klant. 

- Ruilingen of retouren die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld worden niet door ons geaccepteerd. 

- Het te ruilen of te retourneren artikel moet uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst aan ons retour gestuurd worden. 

- Het artikel moet nog voorzien zijn van labels en wordt niet teruggenomen indien het artikel 1. gedragen en/of gewassen is, 2. je zelf hebt geprobeerd een gebrek te herstellen, 3. je de hygienische voorschriften niet hebt opgevolgd.

- Stuur het artikel terug in zijn originele verpakking. Is dit niet meer mogelijk, zorg dan voor een soortgelijke verpakking. 

- De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant, ook als je een artikel wilt ruilen. Vergeet niet voldoende te frankeren en sluit een kopie factuur bij. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden te allen tijde geweigerd.

- We behouden het recht retourzendingen te weigeren, indien het vermoeden bestaat dat bovenstaande voorwaarden niet zijn opgevolgd. Ook als de wasvoorschriften niet in acht zijn genomen. Voor wasinstructies, zie de wasvoorschriften welke bij je artikel geleverd is. De wasvoorschriften kan je ook terugzien op onze site.  

- Wanneer een artikel op de juiste manier geretourneerd is, zullen wij het aankoopbedrag binnen 2 weken terugstorten op je bank- of girorekening. 

 

Hygienische voorschriften:

- Houdt tijdens het passen een eigen slip aan of draag een inlegkruisje! Zo kunnen al onze klanten hygienisch passen. 

- Zorg dat er geen parfum of make-up vlekken op het artikel achterblijven.

- Zorg ervoor dat je het artikel niet in sterk geurende ruimtes laat liggen, zoals een ruimte waarin wordt gerookt, gekookt of waar parfum wordt gebruikt. Zo behoudt het artikel een neutrale geur.